2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ismét fekete lesz a DVTK harmadik számú meze

Három év szünetet követően ismét fekete mezekben léphetnek pályára a DVTK labdarúgói. Az új szerelést fekete alapon egy-egy piros és fehér csík díszíti, melyet a 2Rule kifejezetten a Diósgyőr számára tervezett és gyártott. A DVTK Shopban és a webshopban már szurkolóink is megvásárolhatják.

A legnagyobb és legnépszerűbb vidéki klub labdarúgói közel 110 éves történetük során eddig mindössze két időszakban léptek pályára tiszta fekete szerelésben.
Első alkalommal a 2007/2008-as és 2008/2009-es bajnokságban viseltek – arany színnel díszített – fekete mezeket a játékosok. Sokáig tudnánk sorolni a közönségkedvencnek számító játékosokat ebből az időszakból, de talán elég Elek Norbert, Homma Kazuo, Đorđe Kamber, Köteles László, Lipusz Norbert, Simon Attila, vagy Sipeki István nevét említeni. De ezt a mezt viselve vonult vissza Diósgyőrben a korszak legendás labdarúgója Vitelki Zoltán is, aki akkoriban már a DVTK csapatkapitányi karszalagját is viselte.
A szurkolók számára biztosan sok szép emléket idéz fel a legutóbbi fekete szerelés is, amely a 2013/2014-es és az azt követő 2014/2015-ös szezonban volt használatban. Ha csak a fekete mezben lejátszott meccseket nézzük, akkor két esztendő alatt 36 tétmérkőzésen (OTP Bank Liga, Magyar Kupa, Ligakupa és Európa Liga összesen) 18 győzelem és 8 döntetlen mellett mindössze 10 vereséget könyvelhettünk el. Többek között ebben játszott a DVTK a Videoton elleni győztesen megvívott Ligakupa-döntőn, az Újpest elleni Magyar Kupa-döntőn és a Litex Lovecs elleni hazai (Nyíregyházán lejátszott) Európa Liga-selejtezőn is. A csapat tagja volt a válogatott alapemberének számító Elek Ákos és Kádár Tamás, de a teljesség igénye nélkül Bacsa Patrik, Barczi Dávid, Bognár István, Futács Márkó, Georges Griffiths, Gosztonyi András, Nikházi Márk és Dražen Okuka is sok felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a klubot.
Shop
A DVTK labdarúgó csapatának mezei 14990 forintos egységáron – több méretben – már megvásárolhatók a DVTK Shopban és a klub hivatalos webshopjában is. A shop munkatársai egyedi számozást és feliratozást is vállalnak.
10% kedvezmény a bérleteseknek
A mezeket a klub bérletesei – ahogy minden más terméket is – 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg, a kedvezmény azonban – a bérlet felmutatásával – kizárólag a DVTK Shopban vehető igénybe

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek