2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Interneten árulták a hamis mosószert

Hamis mosószereket, öblítőket és lábápolási termékeket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy internetes áruház miskolci raktárában több mint 1 millió forint értékben. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult büntetőeljárás.  
A lefoglalt vegyi árukra és lábápolási termékekre nemzetközi piacon ismert márkák neveit tüntették fel, úgy értékesítették azokat az egyik ismert webáruházon keresztül. A hamisítványok mindegyikéről hiányoztak az egyedi azonosítók, – ezt a jogtulajdonosok képviselői már a helyszínen megállapították – és a minőségük is elmaradt az eredetitől. A lefoglalt termékek között több tucat olyan is volt, amit éppen minőségi kifogás miatt küldtek vissza a céghez a vásárlók.

Az összesen 235 darab, több mint 1 millió forint értékű árut a pénzügyőrök lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum