2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Illegális házbontók

Engedély nélkül bontott épületburkolatot két férfi egy romos ózdi háznál. Velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
Az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője az elmúlt hónapban több alkalommal egyeztetett az Ózd Városi Önkormányzat képviselő-testületének tagjaival a városban lakatlanul álló ingatlanok jogosulatlan bontásának megelőzése és felderítése érdekében. Az egyeztetésnek és a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően egy romos állapotban lévő ingatlannál a rendőrjárőrök két helybéli férfit értek tetten amint éppen az egyik szoba hajópadlóját baltával bontották fel.

Az elkövetőket az Ózdi Rendőrkapitányságra állították elő az intézkedő rendőrök, lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik felük szemben büntetőeljárás. A bontáshoz használt fejszéket és az eltulajdonításra előkészített hajópadlót a rendőrség a helyszínen lefoglalta.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek