2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Igazoltatásból házkutatás

Két férfit fogtak el a rendőrök Miskolcon, akiktől új pszichoaktív anyagokat és az értékesítéshez használt eszközöket foglaltak le.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2014. szeptember 13-án 12 óra 20 perckor Miskolcon, a Szentpéteri kapu városrészen ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművet és annak két utasát. Az igazoltatás során megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a rendőrök a gépkocsiban gyanús zöld növényi törmeléket és szúrós szagú folyadékot találtak.

A dévaványai lakcímű 31 éves M. Tibornál és 29 éves P. Imrénél megtartott házkutatás során a nyomozók további gyanús zöld növényi törmeléket, fehér színű port, 4 tő növényi egyedet és egyéb a pszichoaktív anyagok értékesítéséhez használt eszközt találtak és foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatta ki, akik beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…