2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Húsz perc alatt elfogták a póló-rablót

Őrizetbe vették a miskolci rendőrök azt a tettest, aki az utcán bántalmazott majd kirabolt egy férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. Attila 22 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. szeptember 12-én 10 óra körül Miskolc, Lyukóvölgy városrészén felszólított egy 25 éves férfit, hogy vegye le a pólóját és adja át neki. A sértett a követelésnek nem tett eleget, így O. Attila ököllel fejen ütötte és erőszakkal elvette pólóját. A támadás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei a helyszín közelében 20 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, akinél megtalálták az elrabolt ruházatot.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság gyanúsított kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…