2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Húst követeltek a sértettre rátörő rablók

Húst követeltek a sértettre rátörő rablók Sátoraljaújhelyen a Ronyva patak áradása miatti gátszakadásnál megerősítésként szolgálatot teljesítő rendőrök szinte azonnal elfogták a szomszédos utcában a sértettre lakásában rátörő rablókat. A rendőrség őrizetbe vette az elkövetőket. A sértett szomszédjától június 02-án este nyolc óra után érkezett valamivel bejelentés a rendőrség ügyeletére. A bejelentés szerint egy helyi lakosra és annak élettársára rátörték az ajtót, majd tőlük az elkövetők húst követeltek és egyiküket tettleg bántalmazták.

Az ügyelet riasztása alapján az előző esti gátszakadás miatt a Ronyva patak gátjánál megerősített szolgálatot ellátó járőrök az egyik elkövetőt még a tett helyszínén, a szomszédos utcában lakó sértett házában, míg társát a ház előtti utcaszakaszon fogták el.

Az 57 és 53 éves helyi tartózkodási helyű, illetve lakos büntetett előéletű férfiakat a rendőrök a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően őrizetbe vették.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek