2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Horgászhelyet kerestek, de fémet találtak

Azt mondták horgászhelyet kerestek azok a tolvajok, akik egy telephelyről vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint vas és alumínium darabokat tulajdonítottak el.

A rendőrjárőr a helyszínre érkezve a bejelentőtől megtudta, hogy az asszony éppen Kesznyéten irányából közlekedett autójával Girincs felé, amikor arra lett figyelmes, hogy a családja tulajdonában lévő telephely hátsó bejáratán két férfi megpakolt kerékpárral jön ki.

A kétkerekűek vas és alumínium darabokkal voltak megpakolva, nem messze egy harmadik férfi pedig gyalogosan őgyelgett a földúton.  Az asszony számon kérte a két férfitől, hogy milyen jogon mentek be a területre. A kerékpárosok azonban nem voltak hajlandók válaszolni, hanem szó nélkül elkerekeztek.

Az elsődleges helyszíni szemle és nyomkutatást követően a járőrök megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását. A második helyszínen együtt igazoltatták a rendőrök a három férfit, akik meghallgatásuk során egymásnak is ellentmondóan nyilatkoztak a kérdéses cselekményről. Kis idő elteltével azonban beismerték, hogy jártak a környéken. Elmondták, hogy éppen horgászhelyet kerestek, amikor egy bozótos területen a fémdarabokra találtak. A nyomkutatás azonban megcáfolni látszott a három férfi teóriáját.

Ezért a járőrök mindhármukat előállították, velük szemben lopás miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…