2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Hiába húztak kesztyűt, szórtak borsot, a nyomok mégis elvezettek a tolvajokhoz

Hiába húztak kesztyűt, szórtak borsot, a nyomok mégis elvezettek a tolvajokhoz

Feltehetően bűnügyi regényekből képezték ki magukat, azok a fiatal tolvajok, akik bűncselekményük elkövetésekor borsot szórtak és kesztyűt is húztak a nyomok eltüntetése érdekében. Hiába, mert a rendőrök elfogták a fiatalkorú tetteseket.

 

A közelmúltban betörtek a tiszacsermelyi postára, ahonnan az akkor még ismeretlen elkövetők a riasztó megszólalása miatt elmenekültek és nem vittek el semmit. A riasztást követően a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrsének járőrei azonnal a helyszínre érkeztek. A nyomokat rögzítő rendőrök elsősorban arra lettek figyelmesek, hogy az elkövetők borsot szórtak a betört ablak párkányára, illetve kesztyűt használtak.

Az intézményből nem tűntek el értékek, és a nyomozás során hamar az üggyel kapcsolatban képbe került két helyi fiatalkorú fiú. A nyomozók a részletes adat- és információgyűjtés eredményeként a gyanúsítottakat szüleik jelenlétében kihallgatták, akik beismerő vallomást tettek. A rendőrség lefoglalta továbbá azt a vasrudat is, amit az elkövetők a betöréshez használtak. A fiatalkorú tettesek kihallgatásukkor elmondták még, hogy akkor azért szaladtak az épülettel szemben lévő vizenyős, lápos területre, hogy eltüntessék a lábnyomukat. Mindhiába, hiszen a rendőrök rövid idő alatt elfogták őket.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség kísérlete miatt indított eljárást a két fiatalkorú tiszacsermelyi elkövetővel szemben.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek