2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hét órán belül rendőrkézen

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Egy bankautomatából való pénzfelvétel során kifigyelte, majd a társasházi lépcsőházig követte áldozatát a rabló Kazincbarcikán. A nyomozók azonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a támadót.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint az elkövető 2014. április 11-én 8 óra 15 perckor egy helyi társasházi lépcsőház földszintjén egy 61 éves asszonyhoz odalépett, nyakát megfogta, majd kabátjának zsebéből annak készpénzét kivéve a helyszínről futva elmenekült.

Az ügyben bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói hét órán belül azonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Péter 34 éves sajószentpéteri lakost.

A nyomozás során kiderült, hogy a támadó egy bankautomatából való pénzfelvétel közben figyelte ki áldozatát, majd követte egészen a bűncselekmény elkövetésének helyéig. A támadás során a sértettnek orvosilag értékelhető sérülése nem keletkezett.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…