2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
„Háztűznéző” a tanyán

„Háztűznéző” a tanyán

„Háztűznéző” a tanyánA Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétségének kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. Az elkövető Vatta és Csincse között lévő egy tanyán lángvágóval felszerelkezve akarta egy istálló vasszerkezeteit kivágni és ellopni. Az épület nádszerkezete az erős hőhatás miatt lángra kapott, és kiégett. A tolvaj végül nem vitt el semmit, a rongálási kár azonban eléri 300 000 forintot.


El-szálló vendég

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság csalás miatt indított eljárást egy 38 éves ózdi férfival szemben. A férfi egy bogácsi hotelbe hosszabb időre jelentkezett be még szeptember 21-én. A szállóból azonban két nap múlva, azaz szeptember 23-án fizetés nélkül távozott. Nem ment sokáig, mivel még aznap egy mezőkövesdi szállodában szállt meg. Innen 24-én távozott a tőle megszokott módon, köszönés és fizetés nélkül.  A csaló által okozott kár közel 100 000 forint. Az ügy érdekessége, hogy a „szállóvendég” Bogácsra lopott autóval érkezett, amit a strand parkolójában hagyott. Az eljárás során a személygépkocsi eredeti tulajdonosa visszakapta járművét.

Kölcsön nyaklánc visszajárt

A Szerencsi Rendőrkapitányság sikkasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két tállyai fiatalemberrel szemben. A két elkövető egy menetrend szerinti autóbusz járaton kérte kölcsön a sértettől ezüst nyakláncát, mondván csak megnézik, és rögvest visszaadják. De nem tették, hanem értékesítették az ékszert. A sértett pár nappal később meglátta saját láncát egy másik fiatalemberen, aki miután értesült a korábban történt eseményekről azon nyomban visszaadta eredeti gazdájának az ezüstöt, így a 30 000 forintos kár megtérült.

 

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek