2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Házkutatás látogatókkal

Kisebb családi vállalkozásban árulták az új pszichoaktív anyagot Miskolcon.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A kiinduló adatok szerint Miskolcon kábító hatású, új pszichoaktív anyaggal kereskedtek az akkor még ismeretlen elkövetők. A nyomozás eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2014. február 25-én azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható családot. A nyomozás adatai szerint Miskolc legmagasabb társasházában kereskedtek a tiltott szerrel. A forgalmazásban az apa, az anya és két fiatalkorú gyermekük, valamint az asszony fivére vett részt, illetve a felettük lévő emeleten két férfi a drogot tárolta.

A házkutatásokon a rendőrök simító záras tasakokban kimért zöldszínű növényi törmeléket, készpénzt, valamint az illegális anyagok eladásához, csomagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányságra összesen tíz embert állítottak elő, mivel a házkutatás ideje alatt a dílerek korábbi kuncsaftjai folyamatosan jöttek az „anyagért”. A hatóság a helyi 44 éves O. Annát, a 23 éves O. Richárdot és a 44 éves L. Józsefet bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2014. február 27-én elrendelt. Az ügyben szereplő további gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek