2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Házhoz mentünk Miskolcon

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség az elmúlt évhez hasonlóan idén is folytatja országos kampánysorozatát, legutóbb Miskolcon jártak kollégáink.

Az állampolgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési célokat szolgáló Házhoz megyünk program ezúttal 2019. május 26-án a miskolci Gyereknap és Ezerlámpás éjszakája eseménysorozathoz kapcsolódott. A rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembereivel az úgynevezett információs ponton is találkozhattak azok az érdeklődők, akiket vagyonvédelemmel-, biztonsággal kapcsolatosan tanácsokkal láttak el a szakemberek. A helyszínen továbbá a Police Coffe elnevezésű bűnmegelőzési program jóvoltából egy csésze kávé mellett beszélgethettek az érdeklődők a rendőrökkel.

Az információs pont szolgáltatásai:

•           speciális vagyonvédelmi prevenciós tanácsadás lakossági igény alapján, áldozatvédelem, családon belüli erőszak, internetbiztonság, továbbá drogpervenciós tanácsadás,

•           ingatlanok helyszíni biztonságvédelmi auditálása,

•           vagyonvédelmi bemutató, elektronikai és mechanikai eszközök kiállítása,

•           „BikeSafe”- ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció a lopások megelőzése céljából.

A „BikeSafe” program során a rendőrség díjmentesen regisztrálta a tulajdonosok kerékpárjait, azokat jelzéssel látták el, lefényképezték, ily módon azokat azonosításra alkalmassá tették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum