2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Házhoz mentünk Ároktőn

A rendőrség újra indította a „Házhoz megyünk” országos kampánysorozatát a lakosság vagyonbiztonságának érdekében.

Az elmúlt évekhez igazítottan a projekt célja továbbra is a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése. Az újra útjára indult tájékoztató kampány hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a biztonság megteremtését.

A program Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nyitórendezvénye 2017. április 27-én az ároktői Közösségi Házban volt. A felállított információs ponton szakemberek látták el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat.

Az információs pont szolgáltatásai között megtalálható volt a vagyonvédelmi tanácsadás és bemutató, családon belüli erőszakkal, drogprevencióval, áldozatvédelemmel, internetbiztonsággal kapcsolatos tanácsadás, továbbá a „Bikesafe”, azaz ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció a lopások megelőzése érdekében.

A komplex program keretén belül a helyi általános iskola tanulóinak prevenciós előadást is tartottak a szakemberek, de az idősek nappali otthonának gondozottai is meghallgathattak egy-egy előadást „Időskorban is biztonságban” és a „Termékbemutatók veszélyei” címmel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek