2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

„Házhoz megyünk” program – házhoz jött a nyeremény

Nyeremények átadásával folytatódott Miskolcon az országos vagyonvédelmi kampány.

Az ORFK által indított megelőző-vagyonvédelmi kezdeményezés, a „Házhoz megyünk” program célja az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

A kampány jelentősége, hogy a lakosság, szakemberektől kaphat bűnmegelőzési tanácsokat és közvetlen ajánlásokat.

A program részeként Miskolcon felállított információs pontot számos érdeklődő kereste fel. A regisztrált látogatók sorsoláson vettek részt, a szerencsés nyertesek ajándékaikat (elektronikus riasztó éket, halogén mozgásérzékelős fényvetőt, időkapcsolós berendezést) a Miskolc Plázában vehették át 2016. március 4-én.

A nyereményeket Dudás Péter r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője és Majoros Flórián r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály vezetője adta át, akik mellett jelen volt Cseh László a Miskolc Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület képviselője is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …