2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„Házhoz megyünk!” Ózdon is

A rendőrség a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében országos kampánysorozatot indított „Házhoz megyünk!” címmel, amely program Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, így Miskolc és Kazincbarcika után Ózdon is elindult.

A kezdeményezés ózdi etapját dr. Varga László, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője indította útjára 2015. november 16-án a helyi Interspar Áruházban a program támogatóival Janiczak Dáviddal, Ózd város polgármesterével és Érsekné Nyírő Ágnessel, az AEGON Általános Biztosító Zrt. regionális igazgatóság képviselőjével.

A megnyitón jelen volt még, Dudás Péter r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője és Szakos István, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke.

A program elsődleges célja, hogy az állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat. A rendőrök Miskolcon, Kazincbarcikán és Ózdon információs pontokat állítanak fel. Egy-egy településen minden hónapban egy héten keresztül látják el tanácsokkal a szakemberek az érdeklődőket. Ezeken a helyszíneken előadások, filmek, tanácsadások segítik a témajártasság megszerzését, emellett az érdeklődők megismerhetik a különféle vagyonvédelmi eszközöket, azok működését.

A rendezvénysorozatot 2016. május végén egy országos vagyonvédelmi vetélkedő zárja, amelyen a csapatok településenként vagy városrészenként, az alábbi összetételben vehetnek részt: 1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő általános iskola felső tagozatos gyermek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…