2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

„Házhoz megyünk” Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

A rendőrség újra indította a „Házhoz megyünk” országos kampánysorozatát a lakosság vagyonbiztonságának érdekében.
Az elmúlt évekhez igazítottan a projekt célja továbbra is a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése. Az újra útjára indult tájékoztató kampány hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a biztonság megteremtését.

A program Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nyitórendezvénye 2017. április 27-én az ároktői Művelődési Ház udvarán lesz. A felállított információs ponton szakemberek látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat. Igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik a szakemberek.

Az információs pont szolgáltatásai között található vagyonvédelmi tanácsadás és bemutató, családon belüli erőszakkal, drogprevencióval, áldozatvédelemmel, internetbiztonsággal kapcsolatos tanácsadás, továbbá a „Bikesafe”, azaz ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció a lopások megelőzése érdekében.

A komplex program keretén belül a helyi általános iskola tanulóinak prevenciós előadást is tartanak a szakemberek, de az idősek nappali otthonának gondozottai is meghallgathatnak egy-egy előadást „Időskorban is biztonságban” és a „Termékbemutatók veszélyei” címmel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek