2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Három órán belül elfogták a szikszói telefonrablót

Délben rabolt az a fiatalkorú fiú, akit a kora esti órákban már el is fogtak a rendőrök. Az Encsi Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves fiatalkorú szikszói fiúval szemben. A nyomozás adatai alapján Szikszón a Kossuth utcán, a déli órákban az elkövető felszólította a hasonló korú sértettet, hogy adja át neki mobiltelefonját. A megfélemlített fiatal fiú a bántalmazás hatására végül odaadta a készüléket, majd a támadó a zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

A sértett délután négykor tett bejelentést a rendőrségen a bűncselekményről. Az Encsi Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja a beszerzett információk alapján fél hétkor már el is fogta az elkövetőt. A gyanúsított egyébiránt rövid idő alatt túladott a készüléken, de a nyomozás eredményeként a bűncselekménnyel okozott kár megtérült.

Az Encsi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ennek leteltével az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet, mivel az ügyészség az előzetes letartóztatását nem indítványozta.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…