2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Három elfogatóparancs volt ellene érvényben

A rendőrök a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársainak segítségével fogtak el egy hétvégi házas övezetben bujkáló körözött személyt.

A Miskolci Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai a Diósgyőri Rendőrőrs járőreivel közösen a borsodi megyeszékhely Lyukóvölgyi városrészben egy szabadságvesztés-büntetés letöltésére be nem vonult és lopás miatt is körözött személy elfogását kívánták végrehajtani 2014. július 31-én a déli órákban.

A nehezen járható terep hegytetős részén megbújó elítélt elfogásának segítésére a rendőrök felkérése alapján a Miskolci Önkormányzati Rendészet Mezőőri Szolgálatának közelben tartózkodó munkatársai is bekapcsolódtak.

A mezőőrök segítségével a rendőrök a dűlő lehetséges menekülési útvonalait lezárták, majd a megbújásra szolgáló ingatlanban elfogták és megbilincselték a körözött bűnözőt.

Zs. Zoltán 36 éves helyi lakost egyrészt a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kereste, mert a vele szemben lopás bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltésére nem vonult be, másfelől a Miskolci Járásbíróság két, még folyamatban lévő, szintén lopás bűntett elkövetése miatt zajló eljárásban adott ki körözést a férfivel szemben.

A rendőrök az elfogott férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdhette szabadságvesztés-büntetésének letöltését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…