2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Három elfogatóparancs volt ellene érvényben

A rendőrök a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársainak segítségével fogtak el egy hétvégi házas övezetben bujkáló körözött személyt.

A Miskolci Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai a Diósgyőri Rendőrőrs járőreivel közösen a borsodi megyeszékhely Lyukóvölgyi városrészben egy szabadságvesztés-büntetés letöltésére be nem vonult és lopás miatt is körözött személy elfogását kívánták végrehajtani 2014. július 31-én a déli órákban.

A nehezen járható terep hegytetős részén megbújó elítélt elfogásának segítésére a rendőrök felkérése alapján a Miskolci Önkormányzati Rendészet Mezőőri Szolgálatának közelben tartózkodó munkatársai is bekapcsolódtak.

A mezőőrök segítségével a rendőrök a dűlő lehetséges menekülési útvonalait lezárták, majd a megbújásra szolgáló ingatlanban elfogták és megbilincselték a körözött bűnözőt.

Zs. Zoltán 36 éves helyi lakost egyrészt a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kereste, mert a vele szemben lopás bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltésére nem vonult be, másfelől a Miskolci Járásbíróság két, még folyamatban lévő, szintén lopás bűntett elkövetése miatt zajló eljárásban adott ki körözést a férfivel szemben.

A rendőrök az elfogott férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdhette szabadságvesztés-büntetésének letöltését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek