2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Hárman követték el a göncruszkai támadást

Újabb gyanúsítottat vett bűnügyi őrizetbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Göncruszkán elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban, ahol egy 81 éves nőt támadtak meg az otthonában.

Mint arról a korábban már beszámoltunk 2017. szeptember 16-án többen bántalmaztak göncruszkai házában egy 81 éves nőt, majd tőle különböző értékeket tulajdonítottak el. A nyomozás eredményeként a rendőrök 2017. szeptember 18-án bűnügyi őrizetbe vettek két – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – novajidrányi férfit. A hatóság egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A nyomozás további eredményeként megalapozottá vált a gyanú, hogy a bűncselekmény elkövetésében részt vett még egy 29 éves novajidrányi férfi is, akit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóival, a Bükk Bevetési Alosztály munkatársai fogtak el.

A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a bíróság 2017. szeptember 24-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek