2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hamis csillogás

Internetes csalót azonosított a rendőrség, aki ékszereket kínált eladásra. A vevőket megtévesztő nővel szemben folytatott nyomozást a rendőrség lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. A Miskolci Rendőrkapitányságra több bejelentés érkezett arról, hogy az elmúlt évben internetes vásárlásoknál megtévesztették őket. A sértettek egy világhálós piactéren felkínált ékszerek vételárát átutalták, de pénzükért semmit sem kaptak. A rendőrség csalás vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították azt a nyíregyházi nőt, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével. A rendelkezésre álló adatok szerint a tettes tizenkét vásárlót károsított meg, akik esetenként öttől – harmincezer forintig utaltak át pénzt a számlájára.

A Miskolci Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja miatt R. Katalinnal szemben indított eljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal 2013. június 19-én megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek