2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Halálos kimenetelű közlekedési baleset a 3-as számú főúton

A baleset helyszínelésének idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el a főút 193-as kilométerszelvényénél, Arnót térségében.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2014. augusztus 7-én 12 óra 10 perckor a 3-as számú főút 193-as kilométerszelvényénél, Arnót térségében. Az elsődleges adatok szerint egy Miskolcról Szikszó felé közlekedő Renault Laguna típusú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti baloldalra és ott frontálisan ütközött egy szemből érkező, ukrán felségjelzésű nyergesvontatóval.

Az ütközés következtében balesetben a személygépjármű vezetője, egy 52 éves miskolci férfi a helyszínen életét vesztette, míg vele együtt utazó felesége súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárást rendelt el. Terelés az Arnóti körforgalom – 37-es számú főút, Ongai körforgalom – Onga – Ongaújfalu – 3. számú főút Ongaújfalui elágazás kerülő úton biztosított.

A rendőrség kéri az érintett útszakaszon közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum