2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Gyermekkorú rablók rendőrkézen

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Két alkalommal is raboltak gyermekkorúak gyermekkorúaktól Miskolcon.

Két rendbeli rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben 2013. július 28-án. A nyomozás adatai szerint 18 órakor Miskolcon, a Szarkahegy utcán két fiatal fiú egy másikat megállított és bántalmazással fenyegetett, majd a sértett zsebébe nyúlva készpénzét és mobiltelefonját elvették tőle.

A fenti eseten túlmenően a két elkövető 2013. július 31-én 12 óra 30 perckor Miskolc, Bertalan utcán egy másik 10 éves gyermeket állított meg, akitől a kerékpárját vették el erőszakkal.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói az eljárás során  azonosították a 11, illetve 12 éves tetteseket, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség a 12 éves elkövetőt 2014. január 16-án bűnügyi őrizetbe vette, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek