2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Gyanús lett a furik

Szolgálatba indult az a rendőr, aki azonosított egy hernádnémeti családi ház feltörésével gyanúsítható férfit, aki talicskában tolta az ellopott értékeket.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 24 éves hernádnémeti férfival szemben. A gyanúsított 2019. szeptember 26-án 12 órát megelőzően betört egy hernádnémeti családi házba, ahonnan különféle értékeket, többek között kalapácsokat, gereblyét, fűkaszát, terménydarálót tulajdonított el.

A férfi talicskán tolta a lopott eszközöket, amikor egy munkába induló rendőrrel találkozott. A Felsőzsolcai Rendőrőrs körzeti megbízottja szolgálatba helyezte magát, egyben értesítette kollégáit. A rendőrök hamar visszafordították az idő és a talicska kerekét, így eljutottak a bűncselekmény elkövetésének helyszínéhez és a sértetthez is.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs munkatársai az őrizetbe vett, és más hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható férfival szemben előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum