2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Garázda gráciák

Garázdák randalíroztak egy napon szinte azonos időben két helyközi járaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 39 éves L. Jánossal szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2013. október 5-én a kora délutáni órákban verekedés történt egy helyközi buszjáraton Szikszó közelében. A bejelentést követően a helyszínre azonnal kiérkező járőrök az adatgyűjtést követően kiderítették, hogy nem történt verekedés, pusztán egy utas okozott viselkedésével megbotránkozást másokban. A férfi a járműben okozott kár után elmenekült a helyszínről. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a járőrök Szikszón elfogták a 39 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

 

A másik eset szintén 2013. október 5-én történt a délutáni órákban egy menetrendszerinti járaton. Az utasokat szállító sofőr arról tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjába, hogy három nő verbális agressziójukat követően bántalmaztak egy rájuk szóló asszonyt, majd a buszsofőrnek is neki mentek. A közfeladatot ellátó sofőrt megrángatták, sőt a pulóverét is elszakították.

A helyszínre érkező járőrök a három aszalói nőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 23 éves G. Eszterrel, a 42 éves B. Katalinnal és a 40 éves G. Bélánéval szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek