2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 362 HUF
1 GBP 423 HUF

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

Kazincbarcikán, 2020. augusztus 16-án (vasárnap) 20 órai kezdettel a Kolorcity Arénában (Kazincbarcikai Sportközpont, Akácfa utca 2. szám alatt) kerül megrendezésre a Kolorcity Kazincbarcika SC – Pécsi MFC NB II-es labdarúgó mérkőzés.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolók a 26-os számú főút Sajószentpéter és Kazincbarcika között lévő Berentei elágazásnál találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 17 óra 15 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza Sajószentpéterig.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos, és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

A hazai szurkolók stadionba történő bejutása a Kazincbarcika, Egressy út (Irinyi Tornacsarnok, SPAR Áruház) felőli, hazai bejáraton lehetséges.

Kijelölt parkolók: hazai bejárat melletti, újonnan kialakított parkoló az Egressy út – Irinyi Tornacsarnok felől, valamint az Irinyi Tornacsarnok melletti terület.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend, és közbiztonság fenntartása érdekében. Ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a sportrendezvényen a létesítménynek a nézőktől vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belépni, ott tartózkodni, vagy e területre a sportrendezvény megtartását, vagy mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bedobni tilos, ilyen magatartást tanúsító személy bűncselekményt követ el.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

 

Köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum