2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Fuszekli-csapda: Zoknit húzott a kezére, nem sikerült elmenekülnie
Őrizetben a molotovkoktélos támadók (B-A-Z. MRFK)

Fuszekli-csapda: Zoknit húzott a kezére, nem sikerült elmenekülnie

Ha lábra húzta volna fekete-piros zokniját, akkor sem sikerült volna elmenekülnie annak a tiszalöki férfinak, és társának, akiket a Tokaji Rendőrőrs járőrei fogtak el a napokban.

Egy éjszaka alatt két bűncselekményt követtek el azok a tettesek, akiket a rendőrök külön-külön kaptak el. A Tokaji Rendőrőrs járőr párosa a város vasútállomásán visszatérő ellenőrzésük során  egy bokor alatt a fűben megbújó férfira lett figyelmes, akinek a kezére piros-fekete zokni volt húzva. A tiszalöki férfi zavartan próbálta megmagyarázni viseletét, illetve arra sem tudott életszerű indokot adni, hogy miért hasalt a fűben éjnek-évadján.

A rendőrök a közelben lévő ingatlanok átvizsgálása során észrevették, hogy egyik apartman külső szúnyoghálóját kivágták. A szállóvendégek ijedtségükben csak azt tudták megmondani, hogy merre menekültek az elkövetők.

Felhívta magára a figyelmet A másik elkövető lehetséges menekülő útvonalának feltérképezésével, sikerült a területet átfogóan ellenőrzés alatt tartani. A háló feszességét gyengítette, hogy abban az időben ért véget a közeli kempingben a diszkó. Az elkövető azonban segítséget nyújtott a rendőröknek. A férfi ugyanis úgy próbált meg elvegyülni a szórakozóhelyről kiáramló tömegben, hogy fejét túlzottan lehorgasztotta, pulóverét pedig megpróbálta arcára húzni. Rossz húzás volt, mivel a terv nem jött be, a rendőrök pont a környezetében szokatlan viselkedésre figyeltek fel.

Az ellenőrzés alá vont tiszalöki férfinál különböző ékszereket találtak a rendőrök. A két férfi őrizetbe vétele közben a rendőrségre érkezett egy újabb bejelentés, hogy egy másik tokaji ingatlanból ékszereket vittek el az est folyamán.

A két férfi mindezek ellenére tagadta bűncselekmények elkövetését. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást velük szemben, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a taláros testület elrendelt. A gyanúsítottak egyike eddig hétszer, míg társa harminckétszer volt, javarészt vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt büntetve.

 

(Szerencs Rk. – B-A-Z. MRF

 

A videó letölthető itt!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…