2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fűre lépni tilos

A rendőrök két férfit fogtak el Alsóvadászon, akiktől kábítószer-, illetve új pszichoaktív gyanús növényi törmelékeket foglaltak le. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 10-én 22 órakor a helyi körzeti megbízottak közúti ellenőrzést végeztek Alsóvadász belterületén, amelynek során egy közlekedő autót állítottak meg, amelyben a sofőrön kívül egy utas tartózkodott. Az ellenőrzés során kábítószergyanús növényi törmelékek kerültek elő, amelyek a jármű műszerfalán fóliába csomagolva, az utasnál lévő gyufásdobozba, illetve szintén az utas cipőtalpbetétje alá voltak rejtve.

Az igazoltatott férfiak elmondták, hogy ismeretlen személytől, saját fogyasztásra vásárolták a „füvet”, amit ők akartak elszívni.

A rendőrök az ellenőrzött személyeket az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, a növényi törmelékeket lefoglalták, azokat szakértők bevonásával vizsgálják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek