2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Forró nyomon: Elfogások és tettenérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Forró nyomon: Elfogások és tettenérések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Az elmúlt napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a sikeres elfogásokhoz és tettenérésekhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a sértettek, szemtanúk észlelték a történteket, azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.


Eredményre vezetett a felsődobszai forrónyom

Különféle használati tárgyakat lopott el a tolvaj egy felsődobszai családi házból. Az elkövető majd 200 000 forintos kárt okozott a sértettnek, aki miután felfedezte a bűncselekményt, azonnal jelezte a rendőrség felé a történteket. A bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit. Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

Éber szomszéd

Egy abodi közintézménybe tört be az a tolvaj, aki elvinni semmit nem tudott, mivel a szomszéd megzavarta őt, így elmenekült a helyszínről. A rendőrök a kapott információk alapján hamar beazonosították az elkövetőt. Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a felsőzsolcai férfival szemben.

Irányt mutattak a meszesi nyomok

Több tízezer forint értékben tulajdonított el különféle használati eszközöket az a tolvaj, aki egy meszesi családi házba tört be. Az azonnal bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók rövid idő alatt elfogták azt a rakacaszendi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a tettessel szemben.

Rendőrök kerítették elő a kerítéstolvajt

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy megyaszói férfivel szemben. A tettes egy megyaszói családi ház mögött lévő drótfontatot bontott meg, több mint tíz méternyi szakaszon, s ezzel mintegy 10 000 forintnyi kárt okozott a sértettnek. A bevezetett rendőri intézkedések során hamar körvonalazódott az elkövető személye, aki a gyanúsítottként történő kihallgatása során beismerte tettét.

Begyűjtötték a vasgyűjtőket

Egy miskolci telephely körbekerített udvarára másztak be azok a tolvajok, akik nagyobb mennyiségű vasanyagot gyűjtöttek össze azért, hogy ellopják azokat. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei azonban tetten érték őket. A kapitányságra előállított elkövetőkkel szemben lopás kísérlete miatt indult eljárás.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek