2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Forgács kupa 15. alkalommal

Ismét a fővárosba került a vándorkupa.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. február 7-én tizenötödik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget – az elmúlt évhez hasonlóan – idén is a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át. A hazai csapat a hatodik helyen végzett.

Végeredmény:

Budapesti Rendőr Sportegyesület
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az emlékversenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Vincze P. Márton, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának igazgatója, dr. Berta László nyugállományú r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság volt Bűnügyi Főigazgatója, egykori megyei rendőr-főkapitány, valamint Bráz György, Tiszaújváros polgármestere is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…