2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Folyamatos a toborzás Miskolcon

A toborzó csoport munkatársai újabb helyszíneken és időpontokban várják, illetve várták a leendő határvadászok jelentkezését Miskolcon.

A szakemberek 2017. február 9-én egy miskolci nagyáruházban tartott személyes találkozó alkalmával nem csak a felvételi követelményekről és saját tapasztalataikról adtak át információkat, hanem válaszoltak a határvadász hivatással kapcsolatban felmerülő további kérdésekre is. Az érdeklődők közül azoknak, akik már a helyszínen jelezték konkrét elhatározásukat és jelentkezési szándékukat, a rendőrök felvételi egységcsomagot adtak át.

A szolgálatra elhivatottságot érzők a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén és a rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum