2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 458 HUF

Föld alól bújtak ki a kábeltolvajok

Kisgyermekével sétált a Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztály helyettes vezetője, amikor egy aknából kábeltolvajok bújtak elő.

A Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztály helyettes vezetője Miskolcon, a Lévai József utcában, szabadidejében sétált kisgyermekével 2018. december 10-én 13 óra körül, amikor a föld alól férfiak bújtak elő kezükben levágott kábelekkel, amiket egy autóba pakoltak.

A rendőr azonnal értesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesét. A megadott személyleírás és rendszám alapján a járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították az öt jászkíséri férfit, illetve lefoglalták a mintegy 120 méter rézkábelt, amelynek értéke eléri a 700 000 forintot.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az őrizetbe vett jászkiséri férfiakkal szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai zöldhatár-ellenőrzésen 8000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum