2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Föld alól bújtak ki a kábeltolvajok

Kisgyermekével sétált a Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztály helyettes vezetője, amikor egy aknából kábeltolvajok bújtak elő.

A Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztály helyettes vezetője Miskolcon, a Lévai József utcában, szabadidejében sétált kisgyermekével 2018. december 10-én 13 óra körül, amikor a föld alól férfiak bújtak elő kezükben levágott kábelekkel, amiket egy autóba pakoltak.

A rendőr azonnal értesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesét. A megadott személyleírás és rendszám alapján a járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították az öt jászkíséri férfit, illetve lefoglalták a mintegy 120 méter rézkábelt, amelynek értéke eléri a 700 000 forintot.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az őrizetbe vett jászkiséri férfiakkal szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek