2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fokozott ellenőrzés Miskolcon

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a 2016. május 15-én 17 óra 30 perckor kezdődő DVTK Tartalék – Nyíregyháza Spartacus NB III. labdarúgó mérkőzésre.
A meccset a miskolci DVTK stadionban rendezik meg. A rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a mérkőzés napjára a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területére.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

Miskolcot 3 irányból célszerű megközelíteni, délről az M30-as autópályán, a 37-es főúton, és a 3-as főúton Nyékládháza felől.

A vendégszurkolókat az M30-as déli lehajtója előtti útszakaszra várjuk, ahol összegyűjtjük és konvojba rendezzük az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd intézkedünk a DVTK stadionhoz történő kísérésükről. A helszínen külön parkolót biztosítunk a vendégszurkolók gépjárműveinek.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek