2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Fokozott ellenőrzés az ittas járművezetők kiszűrésére

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a megye közútjain fokozott ellenőrzéseket hajt végre az ittas járművezetők kiszűrése érdekében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy akciósorozat részeként 2015. március 20-án a megyeszékhely be-és kivezető útjain fokozottan ellenőrizte a gépjárművezetőket.

A sofőrök kontrollja főként az alkoholfogyasztás kiszűrésére irányult, de az egyenruhások emellett az egyéb szabályszegések felfedésére is kellő hangsúlyt fektettek.

A 2015. év eddig eltelt időszakában a Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain történt, személyi sérüléssel járó közlekedési balestek csaknem 9 százalékát okozták az ittas járművezetők.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a hatóság a jövőben is fokozott figyelmet fordít az ittas járművezetők kiszűrésre, a közlekedésbiztonság további javítására.

Ne feledjék mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek