2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Fokozott ellenőrzés a labdarúgó mérkőzés napján

A miskolci Andrássy úti stadionban 2014. május 13-án 19 órai kezdettel rendezik a DVTK – Videoton FC Ligakupa döntő labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. A mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéssé minősítette. A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője a mérkőzés napjára a közrend, közbiztonság fenntartása érdekében Miskolc vonzáskörzetében fokozott ellenőrzést rendelt el.

A Miskolci Rendőrkapitányság ezúton tájékoztatja a szurkolókat, hogy a ligakupát megnyerő csapat ünneplésére csak a szektorban, a nézők részére megnyitott területen lesz lehetőség. A rendőrség kéri, hogy a drukkerek ezt betartva, kulturáltan ünnepeljék csapatuk győzelmét, tiszteletben tartva a létesítmény nézőktől, vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt részét, hiszen amennyiben az elzárt területre jogosulatlanul belépnek, vagy ott tartózkodnak, azzal bűncselekményt követnek el, amely rendőri intézkedést von maga után.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek