2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fogdán a miskolci rabló

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett bűnügyi őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság egy polgári férfit. Az eljárás adatai szerint a 47 éves B. János 2013. augusztus 7-én az esti órákban egy miskolci sörözőben eltulajdonított egy rövid időre őrietlenül hagyott mobiltelefont és készpénzt. A tulajdonos miután észrevette a lopást, szólt a férfinak, hogy adja vissza értékeit. A polgári férfi erre késsel megfenyegette a sértettet, mondván agyonveri, ha bárkinek is szól. A rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a férfit, akivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt indított büntetőeljárást.

 Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség négy személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás és garázdaság miatt egy nővel és egy férfival szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. A mezőkövesdi és az encsi rendőrök pedig egy tolvajt és egy garázdát vettek szabálysértési őrizetbe.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…