2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Finn módszeres ellenőrzés a reggeli csúcsban

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Miskolcon a kora reggeli órákban.

Ellenőrző, a közlekedésbiztonságot célzó közúti akciót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. november 19-én reggel 6 és 9 óra között Miskolcon. A három óra alatt a járőrök összesen 292 alkoholszondát alkalmaztak, amiből összesen 1 mutatott pozitív értéket.
kép

Az ellenőrzés ideje alatt négy járművezetőt a biztonsági öv használatának az elmulasztásáért, három sofőrt a kézben tartott mobiltelefon használatáért, további két gépjárművezetőt a műszaki állapot és lejárt vezetői engedély miatt bírságoltak meg a rendőrök. Egy közlekedőt az őszi időszakban fokozottan fontossá váló világítóberendezések használatának az elmulasztása miatt figyelmezettek a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek