2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Finn módszeres ellenőrzés a reggeli csúcsban

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Miskolcon a kora reggeli órákban.

Ellenőrző, a közlekedésbiztonságot célzó közúti akciót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. november 19-én reggel 6 és 9 óra között Miskolcon. A három óra alatt a járőrök összesen 292 alkoholszondát alkalmaztak, amiből összesen 1 mutatott pozitív értéket.
kép

Az ellenőrzés ideje alatt négy járművezetőt a biztonsági öv használatának az elmulasztásáért, három sofőrt a kézben tartott mobiltelefon használatáért, további két gépjárművezetőt a műszaki állapot és lejárt vezetői engedély miatt bírságoltak meg a rendőrök. Egy közlekedőt az őszi időszakban fokozottan fontossá váló világítóberendezések használatának az elmulasztása miatt figyelmezettek a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum