2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Finn módszeres ellenőrzés a reggeli csúcsban

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Miskolcon a kora reggeli órákban.

Ellenőrző, a közlekedésbiztonságot célzó közúti akciót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. november 19-én reggel 6 és 9 óra között Miskolcon. A három óra alatt a járőrök összesen 292 alkoholszondát alkalmaztak, amiből összesen 1 mutatott pozitív értéket.
kép

Az ellenőrzés ideje alatt négy járművezetőt a biztonsági öv használatának az elmulasztásáért, három sofőrt a kézben tartott mobiltelefon használatáért, további két gépjárművezetőt a műszaki állapot és lejárt vezetői engedély miatt bírságoltak meg a rendőrök. Egy közlekedőt az őszi időszakban fokozottan fontossá váló világítóberendezések használatának az elmulasztása miatt figyelmezettek a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek