2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Filccel rongált – őrizetben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye elmúlt 24 óra rendőrségi eseményeiből. A rendőrség az elmúlt 24 órában hét személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt három férfit, egy nőt pedig tiltott kéjelgés miatt, aki a megyeszékhelyen védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait. A 23 éves rátkai V. Józseffel szemben azért kellett személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést alkalmazni, mert egy miskolci megállóban a buszra várakozókat szidalmazta, inzultálta és ezen cselekedetével másokban félelmet, megbotránkozást keltett. A rendőrség garázdaság miatt vette szabálysértési őrizetbe, akárcsak a 24 éves D. Lászlót rongálás miatt. A miskolci férfi egy helyi buszon az üléseket és az ablakkereteket firkálta össze filctollal. A Sárospataki Rendőrkapitányság további egy férfit terménylopás miatt vett szabálysértési őrizetbe.

A rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé az elkövetőket.

 

Ittas vezetésért elvett jogosítvány

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt sérüléssel járó közlekedési baleset. Anyagi kárral végződő ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a járművezetőnél szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek