2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Festékszórós terrortámadás a turul ellen

A fővárosi Jobbik felháborodva értesült róla, hogy csütörtök hajnalra festékszórós terroristák gyalázták meg a zuglói turul emlékművet. Miután a Demokratikus Koalíció vezéregyéniségei bejelentették, hogy újfajta támadóeszközt vetnek be kormányellenes kampányuk során, a párt ezt a jelenlegi akciót is kénytelen a szélsőliberális toleranciabajnokok akciójaként felfogni. A budapesti Dózsa György út és Thököly út sarkán álló turul emlékmű megbecstelenítése és meggyalázása ismételten jelzi azt a szándékot, hogy a hatalomba visszakapaszkodni kívánó szélsőliberálisok tovább mélyítsék a társadalmi árkokat, uszítsák a nemzeti érzelmű embereket, hogy az esetleges válaszreakciókat felhasználva ismételten magyarországi rasszizmusról és fasizmusról siránkozhassanak külföldi gazdáiknak és felügyelőiknek.

Miután a meggyalázott emlékmű a VII. kerületi rendőrség épülete közelében található, a Jobbik reméli, hogy a bekamerázott területen készített felvételek segítségével a hatóság beazonosítja tisztességes fővárosiak érzékenységét nagymértékben sértő gaztett elkövetőit.

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek