2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Fennakadt az encsi szűrőn: rendőrségi eljárás a drogos sofőrrel szemben

Fennakadt az encsi szűrőn: rendőrségi eljárás a drogos sofőrrel szemben

Rendőrök szűrtek ki a közúti forgalomból egy olyan sofőrt, aki bódult állapotban vezette járművét Encsen.

Az Encsi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 33 éves ongai lakossal szemben. A férfi 2020. április 24-én 19 óra 25 perckor Encsen, a Rákóczi úton közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. A sofőr zavartan viselkedett, ezért a járőrök átvizsgálták az autót, aminek eredményeként két zacskóban kábítószergyanús port találtak. A rendőrkapitányságra előállított sofőrrel szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A hatósági ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök forgalomból történő kiszűrése, ezzel a balesetek megelőzése, a tiszta és biztonságos közlekedésért.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum