2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Feltört verdák – egy sorozat vége

Feltört verdák – egy sorozat végeMiskolcon a mellékutcákban parkoló autók feltörésére specializálódott egy helyi férfi, akit végül sikerült elfogni, és őrizetbe venni október20-án.

Az elmúlt hetekben több Miskolc belvárosában parkoló autót törtek fel,s az akkor még ismeretlen elkövető iratokat, készpénzt és gyakorlatilag minden könnyen mozgatható értéket ellopott belőlük. A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai aprólékos és kitartó nyomozás után elfogták Sz. Zs. 23 éves miskolci fiatalembert, aki összesen 13 személygépkocsit tört fel. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során több bűncselekményekből származó értéket, és iratokat foglalt le a rendőrség.

A Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Zs.-vel szemben kilenc rendbeli lopás bűntett, négy rendbeli lopás vétsége, harminc rendbeli visszaélés okirattal vétség és négy rendbeli készpénzt-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés vétsége miatt indított eljárást.

Figyelem!
A rendőrség nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy az őrizetlenül hagyott parkoló autókban ne hagyjanak semmit szem előtt! Pénztárcát, mobiltelefont és bármilyen más értéket ne felejtsenek az ülésen, mert minden látható becsben tartott holmi alkalmat teremt, az alkalom, pedig tolvajt szül.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek