2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Félmilliót érő cigarettaszállítmány egy áruházi parkolóban

Félmilliót érő cigarettaszállítmány egy áruházi parkolóban


Egy áruházi parkolóban átvizsgált autóban 700 doboz ukrán adójeggyel ellátott cigarettát találtak a rendőrök Miskolcon. A jármű vezetőjét előállították, a további eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le a tetten ért személlyel szemben.
Július 24-én koraeste a megyei rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Osztályának járőrei egy diósgyőri áruház parkolójában ellenőriztek egy személygépjárművet. A járőrök intézkedése nem volt hiábavaló, mivel a 44 éves miskolci nő autójában 700 doboz, összesen 530 ezer forintot érő ukrán adójeggyel ellátott cigaretta került elő.

A nő a cigaretta eredetére vonatkozóan magyarázatot adni nem tudott a járőröknek, így őt további eljárás lefolytatása végett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz előállították.

A NAV a félmillió forintot meghaladó értékű, ukrán adójeggyel ellátott cigaretta birtokosával szemben orgazdaság bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda – NAV Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…