2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Felhívás Az Egressy út Irinyi középiskola és posta közötti szakaszának teljes és időszakos lezárása kapcsán

Felhívás Az Egressy út Irinyi középiskola és posta közötti szakaszának teljes és időszakos lezárása kapcsán

1. Az Európai Uniós támogatással folyó városközpont funkcióbővítő-rehabilitációs projekt olyan szakaszába érkezett, hogy 2013. augusztus 1-jétől várhatóan 2013. október 31-éig az Egressy út Irinyi középiskola és posta közötti szakasz teljes lezárásra kerül.

2. A kazincbarcikai polgármesteri hivatal, a kivitelezők képviselői és a rendőrség személyes bejáráson egyeztette le a lezárás részleteit, és az erre vonatkozó előírásokat.
3. A lezárás 2013. augusztus 1-jén 07.00 órakor lép hatályba.
Ettől kezdve a lakosság sem kerékpárral, sem motorkerékpárral, sem gépjárművel nem hajthat be az érintett területre; a gyalogosok is csak saját felelősségre és fokozott figyelemmel közlekedhetnek.
4. A területen maradt parkoló autók tulajdonosait kérjük, hogy legkésőbb augusztus 2-án (péntek) reggel 7 óráig vigyék el gépjárművüket a lezárt szakaszról.
5. Ezt követően a területen maradt gépjárművekért, az esetlegesen azokban keletkező károkért, az engedély nélkül az építési területre belépő, arra behajtó, azon tartózkodó járművek és személyek biztonságáért sem a kivitelezők, sem az önkormányzat nem tud felelősséget vállalni.
6. A lezárás egy sávot teljesen, a másikat pedig mobil módon érinti, ez utóbbit csak a jogszabályban meghatározott szervek, hatóságok, továbbá a kivitelezők járművei használhatják.
7. A rendőrség az építési területet rendszeresen ellenőrizni fogja, az oda engedély nélkül behajtókat és ott szabálytalanul tartózkodó gépjárműveket megbírságolhatja.
8. A gépjárművel közlekedők számára biztonságos alternatív útvonalként a keleti-gyűjtőutat, továbbá a párhuzamosan futó Építők útját és a Mátyás király utat ajánlja az önkormányzat, valamint a terek közötti bekötő szakaszokat. A keleti-gyűjtőút mellett jelentős számú parkoló is segíti az autósokat.
9. Szükség esetén a kivitelezők elérhetősége: – ÉRV ZRt. / Bodnár Tibor / 06-30/619-2443 – KV Kft. / Szabó József építésvezető / 06-30/678-2966 – Serol-Bau Kft. / Sergyán László / 06-20/359-2230 – Juhász László egyéni vállalkozó / 06-30/305-9505
A felhívásban foglaltak megfelelően az illetékes önkormányzat és a kivitelezők kérik a lakosság türelmét és együttműködését!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…