2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Felgyújtotta élettársát, majd felrobbantotta házát

Felgyújtotta élettársát, majd felrobbantotta házát

Felgyújtotta élettársát, majd felrobbantotta házát Vasárnap Nyékládháza hétvégi házas részéről kapott a miskolci Tűzoltóság segélykérést, ahol előbb egy nőt, tőle pár száz méterre egy férfit láttak el a mentők égési sérülésekkel. A tűzoltók kiérkezése után előbb egy 3×5 méteres ház belsejében tapasztaltak égésnyomokat, majd a másik helyszínen egy 12×4 méteres robbanás következtében részben összedőlt szilárd falazatú épületről szereztek tudomást. Egyetlen helyszínen sem kellett beavatkozni, mindössze a statikailag instabillá vált, életveszélyes épületet kerítették körbe. A helyszínen tartózkodók nyilatkozata alapján – bűncselekmény gyanúja miatt – tűzvizsgálót kértek a helyszínre.

Az eddigi megállapítások alapján vélelmezhető, hogy egy férfi benzinnel lelocsolta,majd meggyújtotta élettársát egy szomszédos ingatlanon, majd visszatérve lakóházukba Pb-gáz segítségével robbanást idézett elő. A környékbeliek segítettek a sérült férfin, és az épületen kívül keletkezett kisebb tüzet is eloltották.

A nő fején, kezén, míg élettársa a robbanás helyszínén – az elsődleges vizsgálatok alapján – főként a karján szenvedett másodfokú égési sérüléseket. Mindkettejüket kórházba szállították, az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek