2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Fél óra alatt

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki eltulajdonított egy kerékpárt Miskolcon. A rendőrök még aznap visszaadták a kétkerekűt jogos tulajdonosának, aki mindaddig nem is tudta, hogy meglopták.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Csaba 23 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Csendes utcában egy nyitott garázsból 2015. május 7-én 17 óra körüli időpontban eltulajdonított egy kerékpárt.

A rendőrök fél órán belül elfogták a vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és lefoglalták az ellopott kerékpárt, úgy, hogy a tulajdonos akkor még nem is tudta, hogy sérelmére bűncselekményt követtek el.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított terhelt gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A jogos tulajdonos a rendőröktől még aznap visszakapta ellopott kerékpárját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek