2024. 07. 30. kedd

Judit, Xénia
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF

Fél óra alatt megtalálták a rendőrök az ellopott biciklit

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse szabálysértési eljárást kezdeményezett ismeretlen elkövetővel szemben, aki egy sajószentpéteri családi ház előtti területről eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt.
A bicikli tulajdonosának bejelentése nyomán a rendőrőrs nyomozói gyors adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként viharos sebességgel közel fél óra alatt megállapították az eltulajdonított kerékpár hollétét és az elkövető személyét. A hatóság a kétkerekűt lefoglalta, majd azt eredeti állapotában visszaszolgáltatták a sértett számára. A fiatalkorú elkövetőt a rendőrök előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra.

A helyi lakosú 15. évét még be nem töltött fiú nem volt ismeretlen a helyi rendőrök előtt, hiszen korábban is követett már el hasonló cselekményeket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elrendelte a bicikli-tolvaj szabálysértési őrizetbe vételét.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek