2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fél nap alatt elfogott tolvajok

Kézikocsin tolták az eltulajdonított tárgyakat, azok a későbbi gyanúsítottak, akiket a járőrök ellenőrzés alá vontak. Az intézkedés eredményeként négy bűncselekményt derítettek fel a rendőrök.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. november 14-én 23 óra után Miskolc-Szirmán, az elkövetők összesen négy bekerített ingatlanról, melléképületből tulajdonítottak el különféle használati tárgyakat, műszaki cikkeket.

 

A gyanúsítottak közül kettőt 2013. november 15-én 11 óra után Miskolc, Martin-kertváros főutcáján rendőrjárőrök vontak intézkedés alá, mivel feltűntek nekik a kézikocsin tolt, fémből készült eszközök. A rendőri gyanú később beigazolódott, hiszen az alkalmatosságok mindegyikét előző nap tulajdonították el a sértettektől.

 

A közterületen megkezdett intézkedések eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének munkatársai rövid elteltével gyanúsítottként hallgatták ki a miskolci 18 éves B. Zsoltot, valamint két fiatalkorú társát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek