2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fegyverrel rendezett szomszédvita

A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. július 28-án felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint Sajóládon a reggeli órákban a 47 éves id. H. Pál, a 28 éves ifj. H. Pál és a 23 éves H. János előzetes szóváltást követően bottal bántalmazott egy 57 éves nőt. A helyi férfiakat a rendőrségre előállították és az eljárás jelen szakaszában a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.
Az Encsi Rendőrkapitányság 2013. július 28-án felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint Tornyosnémetiben az 51 éves V. László előzetes szóváltást követően egy gázriasztó fegyverrel megfenyegette szomszédját. Az incidensben személyi sérülés nem történt. A rendőrkapitányságra előállított férfi az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet.

 

Megyénk rendőrei az elmúlt 24 órában három személyt vettek szabálysértési őrizetbe, a Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy főt lopás, még a Szerencsi Rendőrkapitányság egy férfit rendzavarás miatt. A rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé az elkövetőket.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak a közlekedési balesetnek a körülményeit, ami délután fél egykor történt a megyeszékhelyen. A helyszínelés adatai szerint egy motorkerékpáros járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, megcsúszott a villamossínen és elesett. A férfit kórházba szállították.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek