2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Fegyveres rablás Mezőkövesden

Fegyveres rablás MezőkövesdenFegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Az elsődleges információk szerint egy férfi november 9-én hajnali három óra előtt feltehetően fegyvernek látszó tárggyal arra kényszeríttette egy mezőkövesdi benzinkút alkalmazottait, hogy a bevételt adják át számára. Ezek után elkövető a mellékhelyiségbe zárta a kútkezelőket, majd a kasszában lévő pár ezer forint készpénzzel elmenekült. A rablás során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség adatgyűjtésekkel, tanuk felkutatásával, nyomrögzítésekkel nagy erőkkel megkezdte a nyomozást a tettes elfogása érdekében.

                  /A fotó illusztráció/
 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek