2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Fatolvajokat fogtak a készenlétisek

A Készenléti Rendőrség járőrei fatolvajokat értek tetten Felsődobszán. Az észak-magyarországi régió – közte az Abaúji térség – közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. október 3-án délben Felsődobszán teljesítettek szolgálatot, amikor a település utcáján két, zsákot cipelő személyre lettek figyelmesek.

Az intézkedés és ellenőrzés alá vont 28 éves K. István, valamint 19 éves M. Szilveszter helyi lakosok a rendőrök kérdéseire elismerték, hogy a közeli patakmeder oldaláról vágták ki és tulajdonították el jogtalanul a fát.

A tetten ért tolvajokat a járőrök előállították az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsére, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult ellenük. A Szikszói Rendőrőrs munkatársai az eljárás alá vont személyektől az elkövetéshez használt fűrészt, baltát és zsákot lefoglalták, míg a kivágott és eltulajdonított fát visszaszolgáltatták a jogos tulajdonosnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek