2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Fagyasztott kacsafotó buktatta le a tolvaj unokát

Fagyasztott kacsafotó buktatta le a tolvaj unokát

Fagyasztott kacsafotó buktatta le a tolvaj unokátKészpénzt, és különböző fagyasztott élelmiszereket loptak el egy abaújszántói idős nő lakásából. Az összehangolt nyomozás eredményeként megállapították, hogy az elkövetők között volt a sértett lány unokája is.

Egy abaújszántói nő a napokban arra ébredt, hogy lakásából az éjszakai órákban hívatlan látogatók ellopták nagyobb mennyiségű készpénzét, illetve különféle lefagyasztott és becsomagolt húskészítményeinek is csak hűlt helyét találta. Ugyanis jégszekrényéből többek között darált húst, kolbászt és kacsát vittek el.

A 76 éves sértett a Tállyai Rendőrőrsön tette meg feljelentését. Az információ gyűjtések során a nyomozók értékelhető adatokhoz jutottak. Ezzel párhuzamosan a Tokaji Rendőrőrs járőrei ellenőrzés alá vontak egy autót, illetve annak három férfi és egy nő utasát. A jármű csomagterében különböző fagyasztott húskészítmények voltak, amelyekről úgy nyilatkoztak, hogy azokat egyik rokonuktól kapták. A járőr rögzítette az autóban ülők adatait, és fényképfelvételt készített a csomagtartóban talált értékekről. A fotókat a rendőrök ezt követően bemutatták az abaújszántói sértettnek, aki egyértelműen felismerte hűtőszekrényének tartalmát.

A Tokaji Rendőrőrsön előállított gyanúsítottak az eléjük tárt bizonyítékok hatására elismerték tettüket. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a négy hajdúdorogi elkövetővel szemben, akik között van a sértett lány unokája is.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek